Med mange nye spillere i stallene, kan det være vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem når man er på fotballkamp med våre

Påmeldingen til sommerens fotballskoler er nå åpen! Som i fjor har vi tilbud om fotballskoler i fire av ukene i sommerferien: OBOS Grei fotballskole for

Velkommen til OBOS Miniliga

Lørdag 13. april og søndag 14. april arrangerer Grei OBOS Miniliga i OBOS-hallen. 116 lag er påmeldt denne helgen. Guttene spiller lørdag og jentene søndag.

Les mer

4 dager siden

Våre beste menn vant svært fortjent 3-1 mot Follo 2 på Greibanen i går. I store deler av kampen var det spill mot Follo sitt mål. Da er det typisk at de kontrer og scoret sitt mål på den ene gangen de var over midten i første omgang. Det var den hjemvendte Grei-gutten Nicolai Arun Jacobsen som ble Grei sin store spiller. Han kom inn i andre omgang og gjorde det mange på Grei sitt lag slet med den kvelden - å putte ballen i mål. Sheik Omar Mbye hadde allerede greid det én gang etter utallige sjanser, men det var Jacobsen som vant kampen med sine to mål. Banens klart beste spiller var Follo sin keeper. Om han er Follo sin nest beste keeper, da bør Ståle Solbakken ta turen for å se Follo sin beste keeper, for da er han nok i verdensklasse... Vår keeper Marcus kunne nok både spist en pølse og is under kampen, for så rolig var det på hans side. Men helt på slutten måtte han faktisk i aksjon og hadde en topp redning som gjorde at sluttresultatet ble 3-1. Neste kamp er borte mot Bøler neste tirsdag. Tirsdag 29. mai er det lokaloppgjør mot Årvoll på Greibanen, det kommer til å bli artig! ... Se merSe mindre
Se på Facebook

5 dager siden

Gutta er klare for ny hjemmekamp - vi håper mange tar turen til Greibanen for å nyte kveldssol og god fotball. Heia Grei!PS - sjekk ut spillerstallen på grei.no/fotball/lag/menn-senior-a/stallen/ ... Se merSe mindre

2 uker siden

Velkommen til cupkveld på Greibanen, med 1. runde i NM både for våre beste kvinner og G16! Vi håper mange møter opp for å heie på Grei! ... Se merSe mindre