SF Grei

Våre anlegg

Våre anlegg

Grei Fotball disponerer en rekke ulike trenings- og kamparenaer for å dekke opp behovene som eksisterer i en stor klubb. Dette innebærer følgende anlegg:

Grei kunstgress

Hovedanlegget vårt, med fantastisk beliggenhet øverst på Rødtvet, rett ved marka. Her spiller alle ungdomslagene hjemmekampene sine (så langt det rekker), i tillegg til A-laget i 3. divisjon og Grei Kvinner Elite i 1. divisjon. Resten av tiden er prioritert til trening for de samme lagene, samt de eldste barnelagene. I helgene disponerer også de yngre lagene banen. I juni 2016 ble det lagt nytt kunstgress på "Greibanen", og tilbyr nå topp trenings- og kampforhold. Parkeringsplass på området.

Adresse: Apalløkkvn 29, 0965 OSLO

 

Kaldbakkenfeltet kunstgress

Etter Grei kunstgress er dette banen med mest aktivitet, og dekker til sammen treninger for alle ungdomslagene våre. Enkelte ungdomskamper avvikles her, i tillegg til alle 7'er kampene. Her disponerer også de yngre lagene banen, primært i helgene, men også i ukedagene. Nytt kunstgress ble lagt i 2016. I 2017 kommer en ny bane på gressfeltet ved siden av den eksisterende banen. Parkeringsplass hos Meny/Rema 1000 på andre siden av veien.

Adresse: Kaldbakkvn 3, 0953 OSLO

 

Ballbingen

Ballbingen vår ligger plassert rett på oversiden av hovedanlegget på Grei, og er en 5'er bane som kun disponeres til trening hos barnelagene våre, primært 7-10 år.

Adresse: Apalløkkvn 29, 0965 OSLO

 

Grei grus 5'er/7'er

Grusbanen på hovedanlegget vårt. Her avvikles de fleste kamper for 5'er lagene våre. Banen rommer to 5'er baner eller én 7'er/9'er bane.

Adresse: Apalløkkvn 29, 0965 OSLO

 

Lille-Grei

Grusbane med beliggenhet et par hundre meter nedenfor Grei kunstgress. Banen ligger på oversiden av Rødtvet skole og rommer to 5'er baner eller én 7'er bane. Liten parkeringsplass på anlegget, alternativt kan man parkere på Grei og gå to hundre meter ned til banen.

Adresse: Sandåsveien 1, 0956 Oslo

 

Kaldbakkenfeltet gress

Gresset ved siden av kunstgresset på Kalbakken. Brukes til trening for barnelagene våre, primært lag med tilhørighet på Nordtvet/Kalbakken. Enkelte 5'er kamper avvikles også, som alternativ til å spille på grusbanen vår på Grei. Vil trolig ikke kunne benyttes når den nye kunstgressbanen er lagt.

Adresse: Kaldbakkvn 3, 0953 OSLO

 

Ammerud skole grus

Grusbane ved Ammerud skole. 5'er bane som benyttes av enkelte barnelag med tilhørighet på Ammerud.

Adresse: Ammerudveien 49, 0958 Oslo

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift