TINE Groruddalen Fotballskole 2017 - Kun få plasser ledig i august!

Vi er nå rundt 100 påmeldte til august, og har kun noen få plasser igjen! TINE Fotballskole fyller 20 år, og alle gutter og jenter født 2011 - 2005 er invitert, enten man spiller i Grei, annen klubb eller ikke spiller fotball i det hele tatt! Les mer og meld deg på her.

Dette året arrangeres TINE Groruddalen Fotballskole på følgende tidspunkt, begge ganger på Grei kunstgress:

  • Uke 26 (26. - 30. juni)
  • Uke 33 (14. - 18. august)

Fotballskolene foregår en hel uke, mandag til fredag, og varer fra kl. 09.00 til 15.00 alle dagene. Det vil være folk på anlegget fra kl. 08.15 - 15.30 alle dagene, slik at mange foresatte skal kunne rekke både levering og henting. Treningene ledes av trenere i Grei Fotball, mange av disse våre eldste ungdomsspillere og/eller seniorspillere, og årets tilbud går til alle gutter og jenter født 2005 - 2011.

Vi ønsker spillere fra hele Groruddalen hjertelig velkommen til Grei, og spesielt velkommen til alle jenter. I fjor hadde vi en del jenter med, men vi ønsker å få med enda flere. Nytt av året er at vi også kommer til å sette opp en egen fotballturnering for jentene!

Fotballskolene vil ha to økter på 90 min hver dag, med lunsj imellom. For første gang vil vi også ha egne grupper for keeperne, ledet av våre eldste keepere. I tillegg vil det være enkelte konkurranser hver dag, mens hele fredag er satt av til vår tradisjonsrike fotballturnering!

Det vil være åpen kiosk alle dagene, der vi selger diverse mat og drikke, bl.a. et godt utvalg med sunne produkter.

 

Deltakeravgiften er på kr. 1000 per fotballskole, og foruten fem dager med fotballskole og dyktige trenere får spillerne følgende:

  • T-trøye
  • Fotballsekk/bag
  • Fotball
  • Drikke under og etter trening (blant annet Litago til lunsj)
  • Diplom

 

PÅMELDING:

JUNI (Frist: 15. juni)      

AUGUST (Frist: 1. august)

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products