Minifotball på Grei!

På arbeidernes dag var det duket for oppstart av vårt nye tilbud til gutter og jenter i bydelens barnehager: Minifotball. Dette er et gratis tilbud der deltakerne får 45 min med fotballaktivitet hver mandag ettermiddag, gjennom hele våren. Se her for bilder og info fra de første to treningene

Med nærmere 100 påmeldte viser dette at det er mange i vårt nærområde som ønsker å være i aktivitet på ettermiddagen, noe som er fantastisk bra! På første trening, på en "vanlig" dag, var vi ca. 80 stk på andre trening.

Etter fordeling på ulike grupper er det navnerunder på alle gruppene, før det er 30-40 min med ballek for alle deltakerne. Mange syntes nok tiden gikk veldig fort og ble skuffet over at treningen måtte avslutte allerede kl. 17.00, og det tar vi som et tegn på at mange har hatt det gøy.

  

  

 

 

Noen bilder fra treningene

Les mer om tilbudet her:

Grei Fotball har i lang tid hatt et tilbud til gutter og jenter fra 6 år og oppover, men har manglet et tilbud til de som er noe yngre og som også har lyst til å holde på med fotball.

Dette skal vi nå gjøre noe med, gjennom det vi har valgt å kalle Minifotball:

  • Fotballaktivitetstilbud til gutter og jenter født 2011 og 2012
  • Fokus på lek, glede og mestring med ball
  • Totalt åtte økter frem til sommeren
  • Gratis deltakelse

Minifotball vil foregå på mandager kl. 16.15 - 17.00, og oppstart blir 1. mai. Alt foregår på Grei kunstgress!

Fra august/september vil vi starte opp på nytt, da med deltakere født 2012 og 2013, ettersom 2011-kullet får tilbud om å starte på eget lag.

PÅMELDING HER 

Du kan også ta kontakt på tlf. 900 33 483 eller fotball@grei.no og melde deg på i dag.

 

Velkommen til Grei denne våren!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift