Grei-jenter på kretslaget

I løpet av mai og juni var både J03 og J02 på hver sin turnering i utlandet, der de spilte mot sterk motstand fra Europa. Det drives godt på kvinnesiden i Grei, og vi har i mange år hatt jenter med som representanter på kretslag i Oslo. Denne gangen stilte vi med én spiller i hver av turneringene. Les mer her.

J14 i Stockholm - Christina som nummer to bak fra høyre.

Vårsesongen bringer med sine faste turneringer for jentene i Oslo, der 14-åringene reiser til Stockholm for å delta på Lennart Johansson Academy Trophy, mens 15-åringene tar turen til Østerrike og deltakelse i Cordial Cup.

J14 (J03)

I Stockholm deltok Christina Tsikalakis, og i hennes første uttak på kretslaget var hun svært delaktig i Oslos gode prestasjoner, bl.a. gjennom tre scoringer, noe som gjorde henne til lagets toppscorer over fem kamper. Christina spiller til daglig på J15 og J16 i Grei. Av totalt ti lag endte Oslo på en sterk tredjeplass, kun slått av de noe mer meritterte lagene PSG og Espanyol. De kopierte dermed plasseringen til fjorårets Oslo-jenter (J02), som i år tok turen til Østerrike.

J15 (J02)

Elife Salihu deltok i Østerrike og også her tok Oslo med seg bronsen hjem, i konkurranse med 19 andre lag. Til tross for et knepent tap mot Hoffenheim i semifinalen, som til slutt endte som vinner, viste laget store defensive kvaliteter gjennom svært få innslupne mål (tre mål på syv kamper!). Det kan både laget og ikke minst keeperen fra Grei være svært fornøyd med. Normalt ville Grei også hatt med Treshalini Kantigern på samling, men grunnet skade ble hun denne gangen igjen hjemme.

Laget som tok bronse i Østerrike. Elife til venstre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift