Klare for 3. divisjon!

Før siste serierunde forrige lørdag ledet vi serien med to poeng foran Holmlia. Oppgaven var dermed klar: Slå Oppsals rekrutter og dermed sikre seier i avdelingen og dermed også opprykk til 3. divisjon. Les mer om kampen her.

Lørdag 7. oktober mellom kl. 16 og 18.00 var det smekkfullt på Greibanen. Uten at vi har nøyaktige tall anslås det å ha vært minst 300 tilskuere på kampen, et tall som er helt i øverste sjikte hva gjelder tilskuertall de seneste årene.

Samtidig som vår kamp spilte Holmlia sin avgjørende kamp borte mot Skeid 2.

Et døgn i forkant av kampen ble det også klart at Stayclassy skulle ta seg en tur og i tillegg arrangere en konkurranse i pausen - der vinneren fikk med seg en Classywalk 2. Etter loddsalg frem mot pausen i kampen ble det trukket ut 20 tilfeldige lodd, som alle fikk være med i presisjonskonkurranse der en tennisball skulle kastes nærmest midten av banen (avspark). Alle deltakerne som ikke trakk det lengste strået fikk med seg en trøstepremie, i tillegg til at alle som kjøpte lodd også fikk et gavekort som gir 10% på alle kjøp hos Stayclassy.

 

Den heldige vinneren av en Classywalk 2.

Tilbake til kampen.

Allerede etter to minutter av kampen er det klart at Holmlia har gått opp i ledelsen mot Skeids rekrutter. Akkurat nå er Holmlia serieleder på målforskjell, en målforskjell som heller ikke blir noe mindre når de kun to minutter senere dobler til 2-0!

Hjemme på Grei må vi derfor gjøre jobben selv, og tar like godt ledelsen etter 6 min ved Daniel Bergli, før Kriss dobler midtveis ut i omgangen. Selv om vi er det klart beste laget på banen, får man ikke satt inn det tredje målet, og det ender istede med at Oppsal får inn en redusering like før pause.

2-1 til pause, og spenningen lever. Samme resultat på Nordre Åsen (i favør Homlia) gjør at det nå er vi som leder serien midtveis ut i siste serierunde!

To mål i andreomgang ved hhv. Eirik Løw - og nok en scoring av Daniel Bergli - gjør at vi kan ri i land en tremålsseier. Samtidig utligner Skeid 2 mot Holmlia - og på tampen av kampen tar de like godt med seg alle poengene. Avdelingsseier og opprykk til 3. divisjon er dermed klart!

 

Det var stor spenning knyttet hvem som stakk av med hovedpremien denne dagen, og loddsjef Knut sammen med både loddselgere og andre interessenter, arbeidet de siste minuttene før pause med å trekke ut de 20 heldige vinnerne.

 

 

Nå venter KM (Kretsmesterskapet) i 4. divisjon, der vi skal opp mot de to andre avdelingsvinnerne i Oslo (KFUM 2 og Rilindja). I tillegg til at alle lagene er klare for opprykk blir vinneren kronet som kretsmester i 4. div Oslo. Se kampoppsettet under, og ta deg en tur til Ekeberg siste uka i oktober for å heie laget frem til nok en triumf!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift