Holdningskontrakt for G05

På sesongavslutningen i desember fikk alle utdelt en holdningskontrakt som både spillere, trener og foreldre/foresatte skal skrive under på. Det er viktig at de som ikke har levert kontrakten enda gjør dette så snart som mulig.

Strømmen storsentercup 2018

Helga 17 - 18. mars skal vi delta med to lag på Strømmen storsentercup. Det er kamper både lørdag og søndag, og de som skal være med må stille opp begge dagene. Påmeldingsfrist er søndag 4. mars.

Løvenstad Cup

Sluttspill for Løvenstad Cup er lørdag 4. november. Trykk "Les mer" for å se laginndeling, kampoppsettet og informasjon om oppmøte.

Vakter i Grei-kiosken i uke 38

G05 er tildelt vakter i Grei-kiosken i uke 38. Oversikt over vaktene kan dere laste ned ved å klikke på lenken nedenfor

Grei Cup!

Søndag 11. juni er det endelig Grei Cup - det blir kjempegøy, selv om det er litt trist at dette er siste gang! Vi har fire lag som alle spiller fire kamper hver.

Kamper i uke 18

Fire lag i aksjon denne uka - se bilder og les referat fra noen av kampene.

Kampreferater uke 17

Tre av lagene våre spilte kamper også denne uka, med 37 spillere i aksjon. Mens Grønn hadde hjemmekamp på Kalbakken, dro Blå til Dælenenga for bortekamp mot et av Grüner sine lag, mens Rød dro den korte turen ned til Veitvet.

Kamper i uke 16

Denne uka var 34 av spillerne i aksjon da Blå og Grønn hadde seriestart på henholdsvis Greibanen og Grorudbanen, mens Rød spilte sin seriekamp nummer to på Kalbakkenfeltet.

Trening i påsken

Selv om det nå er påskeferie er ikke lysten på å spille fotball borte, og rundt 15 spillere stilte på trening både Palmesøndag og i dag. På søndag var det full innsats i forsøket på å få fire på rad. I dag gjorde alle spillerne en god innsats med å plukke søppel fra banen før de startet treningen.

Fin cup på Gjelleråsen

Søndag 2. april deltok nesten 40 spillere på Gjelleråsen Vår Cup på Li Kunstgress. Det ble en fin opplevelse i vårsola for våre fire lag. Neste cup blir vår egen Grei Cup 11. juni.

Besøk våre lagsider

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift