SF Grei

Treningsavgift

Treningsavgift

Alle lag i Grei Fotball får utstyr, treningstider, påmelding til seriespill og cuper, ulike aktiviteter gjennom året og mye mer. Dette koster naturligvis klubben en god del penger. Derfor har Grei, som alle andre, en egen treningsavgift som må betales hvert år for å kunne delta på våre aktiviteter.

Grei Fotball ønsker å være inkluderende og skal være et idrettslag som alle kan føle seg som en del av. Vi har derfor valgt å holde vår avgift så lav som mulig.

Treningsavgiftene er justert etter alder. Årsaken til dette er blant annet at de eldre lagene har flere treninger. I ungdomsfotballen samt enkelte lag i barnefotballen har vi også betalte trenere, en avgift som kommer i tillegg til treningsavgiften. Avgiften betales inn i april hvert år, og dersom man ikke har betalt denne vil man ikke få lov til hverken å trene eller spille kamper for noe lag. Har man behov for å dele opp eller utsette betalingen må dette avtales med lagleder på spillerens lag i god tid. Avgiftene er fordelt på følgende måte:

Alder

Treningsavgift i kr (gutter)

Treningsavgift i kr (jenter)

6-10 år (5er)

800

1000

11-12 år (7er)

1200

1200

13-19 år

1800

1500

Senior

1800

1500

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift