SF Grei

Lagpåmelding seriespill (6-12 år)

Lagpåmelding seriespill (6-12 år)

I januar hvert år er fristen for påmelding til seriespill. I barnefotballen er det trenerkoordinator sammen med lagenes trenere som avgjør antall lag og hvilket nivå man melder seg på, mens det i ungdomsfotballen også gjennomføres et felles møte der dette avgjøres.

I barnefotballen kan lagene melde seg på tre ulike nivåer, etter antatt nivå. I Grei Fotball meldes lagene i utgangspunktet på midtre nivå (2), men i enkelte tilfeller gjøres unntak, i tillegg til at det ved to eller flere lag på årgangen kan være hensiktsmessig å følge følgende modell:

  • Ved to eller flere jentelag (7-12 år) og/eller guttelag (7-10 år) kan det meldes på lag i forskjellige nivåer. Forutsetningen er at spillerne skal spille opp og ned mellom lagene, uten unntak. 
  • For guttelagene på 7'er (11 og 12 år) meldes det på lag på alle nivåer, og samtidig som kameratskap skal vektlegges skal det også prioriteres slik at spillerne som trener mest og viser gode holdninger oftere skal spille på midtre og øverste nivå enn en spiller som ikke oppfyller disse kriteriene.
  • For øvrig meldes det på ett lag i seriespill per 8 spillere (5er) og per 10 spillere (7er). Mer om dette i sportsplan.

Se info om nivådifferensiert seriepåmelding her

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift