SF Grei

Trenerkurs

Trenerkurs

Grei Fotball har et mål om å tilby et godt sportslig tilbud til alle våre medlemmer. Skal vi kunne jobbe mot dette målet må vi sikre at alle klubbens trenere har kompetanse til å lede fotballaktivitet for barn og unge. Trenerkurs er en betydelig utgift for klubben, men vi anser dette som verdifull investering i hverdagen til alle våre spillere. Derfor arrangerer vi hvert år flere trenerkurs på hovedanlegget vårt, med hensikten å gi våre trenerne rikelig med tilbud om å bygge på sin trenerkompetanse.

De førse kursene i NFFs trenerutvikling holdes på Grei opptil flere ganger i året, der de to grunnleggende kursene er som følger:

  • Barnefotballkvelden (BFK): Kurskveld på tre timer tilpasset trenere i barnefotballen (6-12 år). Arrangeres på Grei hver vår og høst.
  • Ungdomsfotballkvelden (UFK): Kurskveld på tre timer tilpasset trenere i ungdomsfotballen (13-19 år). Fra 2017 vil dette arrangeres på Grei minst én gang i året.

 

Neste kurs: NFF Grasrottreneren - Våren 2019

NFF Grasrottreneren

Hver vår og/eller høst arrangeres NFF Grasrottrenerkurset i en rekke klubber rundt om i landet, deriblant også hos noen i Oslo. Grei Fotball vil hvert år ønske å arrangere dette kurset, og tilby alle våre trenere som ikke har kurset muligheten til å gjennomføre dette. Hvert delkurs varer totalt 14 timer (17,5t på delkursene med keepermodul). De fleste klubber arrangerer dette ved to kurskvelder i uka á 3,5 time over to uker, mens vi i 2016 var én av klubbene som arrangerte dette som helgekurs, med gjennomført delkurs i løpet av én helg.

Kurset er delt inn i fire delkurs og tilbys til trenerne våre etter hvilket årstrinn de er trenere:

  • Delkurs 1: 6-8 år
  • Delkurs 2: 9-10 år (inkl. keepermodul)
  • Delkurs 3: 11-12 år
  • Delkurs 4: 13-19 år (inkl. keepermodul)

Kurset avholdes mellom oktober og desember hvert år. Info og påmelding for 2017 vil legges ut i etterkant av sommerferien.


 

Basert på dette følger alle trenere i Grei Fotball følgende skoleringsplan og skal besitte følgende trenerkompetanse utifra alderstrinnet man trener:

Alderstrinn

Kurs (alle trenere)

Kurs (alle hovedtrenere)

G/J 6-8 år

Barnefotballkvelden

NFF Grasrottreneren delkurs 1

G/J 9-10 år

Barnefotballkvelden

NFF Grasrottreneren delkurs 1 og 2

G/J 11-12 år

Barnefotballkvelden

NFF Grasrottreneren delkurs 1-3

G/J 13-19 år

Barnefotballkvelden + Ungdomsfotballkvelden

NFF Grasrottreneren (1-4)

 

Dersom man ikke har denne kompetansen vil man kunne tilbys å gjennomføre aktuelle kurs for det alderstrinnet man trener, i tillegg til muligheter for å ta flere kurs.

Ta kontakt med treneransvarlig dersom du har spørsmål eller ønsker deltakelse på ett eller flere kurs.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift