SF Grei

Barnas Grei-dag

Barnas Grei-dag

Barnas Grei-dag arrangeres hver høst, sist helgen i august eller første september. Her inviteres alle gutter i 1. klasse som går på Ammerud, Nordtvet og Rødtvet skole, men man er også velkommen selv om man går siste året i barnehagen.

Informasjon/invitasjonsbrev blir sendt som ranselpost i løpet av første skoleuke hver høst. Det blir bl.a. også hengt opp på informasjonstavle på skolen, butikker og t-bane stasjoner.

Normalt kommer ca. 50 gutter på arrangementet, og det dannes nye lag rett i etterkant.

Barna har et sportslig opplegg på banen som varer ca. 60 min, ledet av trenere og spillere i Grei Fotball. Her deles gjerne spillerne inn i grupper på 8-10 stk, mens Myggstyret (styret i guttenes barneavdeling - 6-12 år) informerer om Grei Fotball og rekrutterer foreldre til oppstart av de nye lagene. Dette gjøres normalt inne i Storsalen på anlegget. Det startes normalt opp tre lag, ett for hver av skolene, slik at spillerne trener og spiller med de samme som de går på skole med.

Deltakerne på Barnas Grei-dag får egen t-skjorte og fotball.

Alle nye lag får også utdelt utstyr og treningstid i løpet av dagen, slik at de kan starte opp trening allerede uken etter.

Trenerne får tilgang til klubbens sportslige planer og tilbud om oppfølging på trening i oppstartsfasen.

 

Dato for 2019 er ikke satt, så følg med på siden!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift