Sølv i OBOS Cup for J16

Etter seier over Lyn i semifinalen sto Kolbotn på motsatt banehalvdel da finalen skulle spilles lørdag kveld i Vallhall.

Som alltid markerer finalehelgen til OBOS Cup avslutningen på sesongen for Oslo-fotballen. For to år siden tok J14 sølv i finalen. To år senere var samme gjeng tilbake for å kjempe om gull i J16-klassen.

SF Grei mottok før kampen også et gavekort fra Dues Sportsreiser ettersom vi var den klubben som hadde påmeldt flest jentelag i årets turnering - totalt fem lag.

Fremover starter kampen forrykende. Kolbotn tar en tidlig ledelse, før vi svarer kun minuttet etter ved målmaskin Nadia, etter en strålende pasning fra Christina. Kun spilt i fem minutter, men begge lag hadde likevel rukket å markere seg på måltavlen.

Resten av omgangen innebærer et Kolbotn som har mye ball uten å skape stort og et Grei-lag som prøver å slå langt og kontre. Ingen av lagene lykkes særlig, og de siste 40 minuttene av omgangen ebber ut i en stillingskrig og 1-1.

Andreomgang starter like friskt som den første - i hvert fall sjansemessig. I en ellers meget sjansefattig kamp kommer vi på en sjelden visitt, og Nadia setter sitt andre for dagen. Dermed er det vi som er i føringen, 2-1!

Kun få minutter senere lager vi straffe når ballfører på Kolbotn blir hektet rett på innsiden av 16m. Ballen går i mål og dermed er lagene like langt - nok en gang!

Midtveis ut i omgangen får motstanderen det som ser ut som et meget diskutabelt frispark, og samme situasjon resulterer også i at vår kaptein må ta seg fem minutter - bokstavelig talt. Fra 20 meter bankes ballen over muren og rett i mål, og Kolbotn er tilbake i føringen. Med én spiller mindre går det kun få minutter før Kolbotn skaper nok en sjanse, som resulterer i sitt fjerde - og kampens siste - mål for dagen.

Kampen ender med tap 4-2. Jentene kjemper til siste slutt og viser nok en gang at de er vanskelig å spille mot.

Uansett nok en strålende prestasjon av jentene!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift