MINIRUNDEN

Helgen 7-8 april arrangerte GREI minirunden. Det var en fantastisk helg med mange unger på banen og familier på tribunen. Vi fikk i løpet av helgen mye ros for gjennomføringen.

 

Helgen 7-8 april fikk Grei innebandy arrangere minirunden.
Det var 127 lag og veldig mange barn som var innom Apaløkka denne helgen. Det ble spilt ca 200 kamper. Det var mye liv og moro både på banen og utenfor.  

Dette er det største arrangementet Grei innebandy arrangerer og krever mye planlegging og dugnadstimer. Her ser man hvilken FANTASTISK gjeng man har i Grei. Alle lag stilte opp med foreldre og spillere. Vi fikk mye ros i løpet av helgen for ett godt gjennomført arrangement.

Speakeren vår Morten holdt orden på hvilke lag som skulle på og når kamper startet og sluttet. Han lagde liv på tribunene og på banene.

Vi var så heldige at OBOS stilte som sponsor av denne minirunden.

Det at det har vært en veldig fin og snørik vinter gjorde parkering til en utfordring. Parkeringsvaktene gjorde en strålende jobb og veiledet alle som kom med bil. På ett tidspunkt på lørdagen tror jeg at det var fullt av parkerte biler på skolen, hallen og alle sidegater, men alle fikk plass. 

Dette er andre gang vi har fått lov til å arrangere minirunden og det er moro å se så mange barn i hallen og som gleder seg til å spille innebandy. Det var mange engasjerte foreldre på tribunen som heier på sine. Når Morten syntes det var litt stille på tribunene i mellom kampene så fikk han engasjert publikum til å juble litt ekstra for de som skulle på.

Vi ønsker å si TUSEN TAKK til alle som stilte opp for å gjøre dette til ett FANTASTISK arrangement. Det er på slike arrangementer man møter hele klubben og blir kjent med nye fjes og for en fantastisk GREI gjeng vi er. Så igjen takk til alle som bidro før, under og etter arrangementet.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift