Sesongoppkjøringen er i gang!

Etter en lang og god ferie siden sesongslutt, startet A-laget denne uka sin oppkjøring mot årets sesong i Norsk Tipping-ligaen.

I forkant av forrige sesong ble laget dømt nord og ned, men overbeviste med 40 poeng og en meget sterk 7. plass. 

Nå er en ny sesong i anmarsj, og denne uka møttes laget til første økt. Været gjorde sitt for å skape utfordrende baneforhold, men heldigvis er det få slike dager på Østlandet i løpet av vinteren. Med undervarme på Kalbakken 2 vil laget ha tre økter i uka her, og legge grunnlaget for nok en god sesong. Stammen fra forrige sesong er med også denne sesongen, med noen nye ansikt som har kommet til gjennom vinteren. Aleksander Holbø er også tilbake i gamlelandet, etter en periode i statene.

Årets sesong byr på mange Oslo-lag og langt kortere turer enn fjoråret, med motstand stort sett innenfor en time eller to fra Grei, i tillegg til Norild fra Vadsø.

Seriestarten vil etter alt å dømme bli hjemme mot Halsen (Larvik) midt i april.

Slik ser årets avdeling ut:

Frigg og Lyn kjempet i toppen i fjor, og er kjent motstand, mens øvrige lag i stor grad blir nye bekjentskap. Forrige sesong var det Drøbak/Frogn som hindret oss i å nå første runde i cupen. Så gjenstår det å se om det blir tid for revansje i år, denne gangen i seriespill.

Treningstider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift