TINE Groruddalen Jentefotballskole 2019

I 2018 arrangerte vi for første gang en egen fotballskole kun for jenter. Vi gjentar suksessen, og inviterer alle jenter fra Groruddalen til fotballskole hos oss i uke 32. Mer info her.

Sommeren 2018 var første gang vi arrangerte en egen fotballskole kun for jenter, med 50 deltakere fra rundt om i Groruddalen. 

I 2019 viderefører vi tilbudet, og arrangerer jentefotballskole på Greibanen fra mandag til fredag i uke 32, 5.-9. august. Per april 2019 har allerede nærmere 40 jenter meldt seg på!

Dagen begynner kl. 10.00, der vi har opprop og organiserer oss i treningsgrupper. Deretter starter treningsøkta sammen med fast trener, og man kommer alltid på gruppe med andre man kjenner. Det vil også være mulig for de som ønsker å delta på en egen keepergruppe. Midt på dagen har vi lunsj, der deltakerne hver dag får en Litago, og kiosken holder oppe og tilbyr ulike sunne varianter med mat og drikke, i tillegg til is. Hver dag vil det også bli ulike leker og konkurranser. Trenerne vil være kvinnelige spillere og trenere i Grei Fotball. 

Alle deltakere får en t-skjorte og fotballsekk første dag, og en egen fotball etter endt uke.

Hver dag holder vi på fra kl. 10.00 - 14.00, med mulighet for heldagsplass for de som ønsker dette (kl. 09.00 - 15.00). Fredag går vår tradisjonsrike fotballturnering av stabelen, der vi deler inn i lag og spiller med og mot hverandre.

Påmeldingsavgift: 100 kr (300 kr for heldagsplass)

Avgiftene vil i tillegg ha et transaksjonsgebyr på rundt 5%.

 

PÅMELDING

Bilder fra i fjor:

 

 

Treningstider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift